Eficient si rentabil - ALIZEE

Economic, ecologic, avantajos!

Aparatele ALIZEE sunt create pentru a va aduce beneficii inca de la prima interactiune, prin pretul deosebit de atractiv, dar si pe termen lung, prin tehnologia adoptata (DC Inverter, clasa energetica A++/ A+, functie „ECO”, refrigerant R32), care asigura un consum de energie redus si limiteaza impactul asupra mediului.


Naturaletea confortului si a relaxarii - ALIZEE

Confortul tau, prioritatea noastra!

Modelul sezonului 2020 isi concentreaza atentia asupra asigurarii confortului vostru, prin multiple functii care faciliteaza folosirea usoara a aparatului in conditii si la parametri optimi, cu un consum energetic redus, pastrand aerul casei voastre curat si sanatos.


Vantul schimbarii - ALIZEE

Mereu in pas cu tehnologia!

ALIZEE isi mentine obiectivul de a oferi echipamente care incorporeaza ultimele tehnologii disponibile in industria de profil. Aparatele acestui sezon beneficiaza de 5 moduri de operare, 6 viteze de functionare ale ventilatorului unitatii interioare si pregatire pentru functie Wi-Fi . De asemenea, acestea functioneaza in parametri optimi pana la temperatura exterioara minima de -20°C.


Simplitate si ergonomie - ALIZEE

Practic, intuitiv, inteligent!

ALIZEE vine atat in intampinarea voastra, cat si a personalului specializat in asigurarea instalarii si a mentenantei, prin solutii constructive care usureaza montajului, faciliteaza functionarea aparatului in parametri optimi si ajuta la detectia potentialelor defecte. Pentru toate capacitatile, aparatele includ kit de instalare de 4m.