Cool wind
Laminat
Sterilizare
Flux de aer laminat
răcire naturală prin tehnologie inovativă
Peste 1000 de micro-orificii cu diametrul de 2-3 mm, poziționate perfect pe deflectoarele verticale în forma de „S”, cu design patentat, ajută la dispersia amplă a aerului în cameră.
Răcire fără curenți de aer
Puteți să vă bucurați ore în șir de aerul condiționat, fără niciun disconfort, prin tehnologia inovativă „Gentle Cool Wind” (Flux de aer laminat). Când deflectoarele verticale cu design patentat, acționate automat, sunt închise, fluxul de aer eliberat în cameră este unul laminat, blând și confortabil.
Auto curățare cu sterilizare în 4 pași
Puteți activa periodic un ciclu automat de curățare, care constă în înghețarea rapidă, apoi dezghețarea evaporatorului, uscarea acestuia, urmată de o etapa de sterilizarea la temperatura de 56oC, element de noutate. Datorită acestei funcții, perfecționată prin adăugarea etapei de sterilizare, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporator este de peste 93,18%
Control inteligent oricând și de oriunde
Bucurați-vă de control deplin 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămâna, cu ajutorul aplicației pentru dispozitive inteligente. Comandați de la distanta funcțiile aparatului, prin aplicație, sau controlați-l prin simple comenzi vocale*.
*conectat prin TV inteligent, telefon inteligent sau Alexa Soundbar, prin aplicația Intelligent AC sau Google Assistant.
Curățare fără efort, cu demontare și montare în 20 sec
Desing-ul intuitiv, gândit special pentru facilitarea igienizării și mentenanței aparatului, permite demontarea și montarea carcasei unității interioare în 20 de secunde, simplu și rapid. 4 componente cheie: capacul filtrului, placa inferioară a carcasei unității interioare, flapsul orizontal și tija cu deflectoare verticale sunt prevăzute cu sisteme de prindere fără șuruburi, pentru dezasamblare ușoară și acces imediat la filtru și la grila de evacuare a aerului.
Flux de aer inteligent, ca un dus de aer rece sau o pătura de aer cald
Dimensiunea flapsului orizontal, mai mare cu aproximativ 37%*, creează un efect Coandă, datorita căruia fluxul de aer este distribuit uniform și larg în încăpere.
„Duș de aer rece”: fluxul de aer rece, direcționat către tavan, creează, în coborârea sa, senzația de imersie în răcoare.
*pentru capacitatea 24000 BTU
„Pătura de aer cald”: fluxul de aer cald, cu un nivel de umiditate optimizat, se ridica în mod uniform de la podea spre tavan.
Produsele noastre
Nu am găsit alte produse!
Nu am găsit alte produse!
Pașii următori